amandaugustsson.blogg.se

"If your dream would come true, what would you dream about then?"

Fifa

Publicerad 2012-09-28 22:08:39 i Allmänt

Tja, ett litet snabbt inlägg såhär sen :)

Har suttit nere och tjötat lite med vuxna folk! haha, pappa och Anja, men dom är vuxna! Sen kom pappa på den idén att fråga vem som hade mest hits på billboard listan... Det VAR Elvis med 108 låtar... Men nu är det Lil Wayne med 109 låtar...

 
En sliskig rappare jämfört med kungen av Rock and Roll.. ugh...
 
Menmen, nu ska jag spela Fifa! Älskar det! Kan dö för att få det nya, men jag har ju inte någon såpass ny konsol så det kan jag ju glömma direkt.. Jaja, men vi höres! :)

Fredag! :D

Publicerad 2012-09-28 19:41:00 i Allmänt

Halloj alla goa och glada människor där ute!
 
Jag tänkte att ni skulle få min dag i bilder! :)
 
 
Föööörst, vaknade jag vid 11 och gjorde frukost och kollade på Americas Best Dance Crew. Så awesome är det programmet! Tror jag döör! :')
 
 
Sen efter det vid 12 tiden tog jag en dusch och face-mask, riktigt skönt faktiskt. Luktade verkligen som vanilj fudge, mums!
 
 
Sen gjorde jag självklart iordning mig och det här blev resultatet. Älskar verkligen mitt hår idag, det gör precis som jag vill! Tänkte göra stora fina lockar men jag orkade inte leta upp min locktång ^^

 
Sen har klockan redan blivit 1 och det är lunch dags! alltid bra att få i sig något innan man beger sig ut!
 
 
Kollade lite på tv och pratade med snälla farmor i ca 40 minuter om allt och inget. Kände för att ta lite egopics också ^^ Sen var jag påväg ner till affären!
 
 
Fina höstfärger är alltid upppiggande! Älskar att gå ute på hösten och bara kolla på alla träd och buskar hur deras fina färger bara träder fram när det oftast är grått och trist väder..
 
 
Påväg hem igen, var tvungen bara för att jag älskar mitt halsband! (:
 
 
Ja vad händer sen? Jo, köpt massa godis alltså lite filmmys för mig själv i soffan! :) Klockan är då runt 3 och filmen slutade kvart över 4. Kollade på topmodel och gick upp till mitt rum... vad gjorde jag där?
 
 
Jag satt självklart med min älskade macbook. Som jag faktiskt fortfarande gör och har gjort sen klockan har vart 5. :)
 
Det här har varit min dag och jag har gjort väääldigt mycket jämfört med vad jag gjort dom senaste dagarna.. haha, känner mig nästan som en latmask! :(
 
Men nu ska jag gå ner och äta kvällsmat och sen plugga lite.. Måste göra liite iaf, så att jag kommer ikapp lite.. bara liiiiite... Jaja nu ska jag sluta tjata om hur liiite jag ska plugga.. Haha! Känner mig väldigt flum just nu. Älskar att skriva på dator och därför skriver jag nog alldeless för mycket ! Menmen, det är sån jag är!
 
Ha det bäst!
 
(Sen att alla bilder är lite snea är för att jag inte orkade fixa dom innan jag la upp dom, hihi. Ni får nöja er med halv snea bilder!)

Live while we're young

Publicerad 2012-09-27 20:53:00 i Allmänt

Hej alla söta som sitter och läser detta!
 
JAG HAR BLIVIT BESATT AV LIVE WHILE WE'RE YOUNG AV ONE DIRECTION!
 
Hehe, var bara tvungen till att berätta det till någon ^^
 
Klockan är nu nästan halv nio och jag är dötrött... Menmen, körtelfebern gör så att man blir trött och jag förväntas att vara trött i ett par månader framöver.. JAG VILL INTE!
 
Fick roliga grejer på posten idag!
 
 
Handskrivet brev från min mentor och en bok till hygienklassen som vi har på måndagar. 
Är så glad att jag kan komma ikapp lite, jag menar.. Jag har ju missat huuuuuur mycket somhelst!
 
Bara kolla på vad jag har att göra! Jag har knappt gjort något av det den veckan jag har haft böckerna hemma ^^
Men jag ska försöka att bättra mig i studierna hemma och verkligen lära mig något!
 
Men nu till något roligare och bort från skolan! Eller aa, det är ju faktiskt till skolan det ska, men jaja..
 
Får ju studiebidraget imorn! :D
Blir så glaaaaaad!

Så jag har redan planerat min dag för imorgon.
Jag ska äta frukost, sen ska jag duscha och göra mig iordning, sen ska jag ner till affären och köpa fredags godis. Har inte ätit godis på länge, dör snart så sötsugen ja är!
Sen efter det ska jag hem och läsa massa och käka godis! Eller så sätter jag på en film oh myser ner mig i sängen... Det blir antagligen det senare alternativet :)
 
Men nu ska jag faktiskt ta och leta upp några goda kak/bull recept, för hade tänkt att jag skulle baka en massa nu i helgen. Har saknat det! :)
 
Ni får ha det gött så hörs vi någon gång under helgen! puss

21 september

Publicerad 2012-09-21 15:10:24 i Allmänt

Halloj!
 
Idag är min hals bra. Det gör inte ont alls att svälja! Känner mig fri, eller aa.. halft fri då. Får ju fortfarande inte gå någonstans.. Jag orkar inte ens gå ut och gå som jag alltid annars gör varje dag..
Det enda jag gör under dagarna är att sitta i soffan och kolla på tv eller ligga nerbäddad i sängen och kolla på film, beroende på hur trött jag känner mig. Men jag vill vara frisk! Alltså heeeelt frisk.. så jag kan gå ut och träffa mina fina vänner och alla andra! Vara lite social och inte bara dissa alla som vill träffa mig... Usch! Kan jag inte bara hoppa över denna tiden och sen bara bli bra?
 
Det är jag just nu.
 
Jaja, nu ska jag inte vara så deppri.. Men det är inte så lätt, haha.
Igår satt jag och spelade sims i ett par timmar. Ååååh älskar sims! Ska spela det sen.. och dricka en stor kopp med vaniljte :)
Våran stationära dator står inne i ett litet kallt rum där det knappt får plats någonting.. Men det är huuuur mysigt som helst att sitta där inne med en kopp te, täcke, lyssna på musik och sen spela något roligt.. Det är og det bästa med att vara hemma hela dagarna. Att kunna sitta i min ensamhet och spela spel.
 
Men nu ska jag kolla på Gossip Girl! :)

Sjuk

Publicerad 2012-09-20 13:24:14 i Allmänt

Hej, nu ska jag äntligen försöka ta tag i bloggandet igen. Har inte haft så mycket tid till det, eller ork rättare sagt...
 
Men nu vill jag komma igång igen!
 
 18 september
Har vart sjuk i ca två veckor och nu vet jag vad det är. Jag har halsfluss och körtelfeber. seeeeeeeeeeeeegt!
Måste ta flytande penicillin, då jag knappt inte kan svälja normalt, så blir det inga tabletter. Men det värsta är att det vekligen smakar apa! Nej men.. allvarligt, något äckligare har jag inte haft i min mun. Det är typ.. som att det är en rutten tropisk frukt som sen sedan blivit bra igen, blivit rutten och sen badat i gammal klumpig sur mjölk som sen mixtrats till en sörja som man sen måste svälja. Hur gott låter det? Precis, inte gott alls. Så när jag tar det, som jag måste tre gånger om dagen i tio dagar, låter det verkligen som att jag kräks och ska dö. Inte kul!
 
 20 september
Idag känns det mycket bättre i halsen! Har inte lika svårt för att svälja längre iaf! Det är så skööönt att kunna dricka vanligt :') Men penicillinet smakar fortfarande blääää...
Sen så ska pappa prata med min mentor och ta hem mina skolböcker så jag kan plugga och kunna inte ligga så långt efter. Yeeey! Jag vill faktiskt sitta och plugga just nu.. Fråga mig inte varför, men jag tycker faktiskt att det är kul att sitta hemma och plugga.
Fast nu vill jag faktistk bara upp och städa mitt rum, duscha och sen gå ner till affären och köpa världens fetaste godispåse och sen bara mysa ner mig i sängen med katten och kolla på någon seg film. Det är vad jag vill just nu.. Kan jag få det? Nej, för jag har inga pengar till godiset! buhuuuuu :(
 
Jaja, men det här blev lite som ett dubbelinlägg då jag glömde publicera det första jag skrev.. haha x)
Men nu ska jag verkligen försöka blogga lite mer och komma igång med det ordentligt! Sen ska jag hitta en snygg design också, men det får vi ta senare när jag orkar ;)
 
Hare gött haaj! (:

Om

Min profilbild

Amanda Augustsson

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Amanda och jag är 16 år och har börjat gymnasiet. Linjen jag går är Restaurang och Livsmedel. Jag hoppas verkligen att det kommer bli som jag hoppas och att det blir roligt. Här kommer du att få läsa om min vardag och mina tankar och kommentarer på livet. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela