amandaugustsson.blogg.se

"If your dream would come true, what would you dream about then?"

Film mys

Publicerad 2012-12-28 14:29:17 i Allmänt

Hejsan allaaaaa
 
Ligger nu i sängen efter en skön promenad med Becka. Har käkat på kings också!
 Just nu är vi osociala och kollar på film. Orkar inte med det egentligen, men finns inget annat att göra, haha ^^
Dagen börja bra, men aa det vände sig när jag kom hem.. menmen, tro som du vill! :) För mig gör det inget, det underlättar egentligen bara.
 Ska inte gå in på det för mycket, så lämnar det såhär.
Idag har jag inget planerat, bara ligga hemma och grina, nej då. Men finns inget att göra så ska bara va hemma och ut o gå lite senare.
 Skulle bara checka in lite snabbt, så vi hörs! puss

fattig...

Publicerad 2012-12-27 17:39:02 i Allmänt

Bra dag!
Sötaste Rebecka sov hos mig inatt, lite roligt var det allt ;) haha. Men idag har jag allmänt bara varit lat, har letat kläder som just precis blivit beställda! ååh underbaaart, men det svider lite i plånboken, 1400 kr fattigare, men det var ju till kläder pengarna skulle gå såå, i'm happy :D
Nu har jag inte så mycket att skriva förutom att jag ska ut o gå senare ikväll och ta ut pengarna...
Sen har jag tråkigt att jag inte vet vad jag ska hitta på.. åååh, vad ska man gööörraaaaaa? inget? okej...hejdådå..
får väl gå upp och lägga mig i sängen och kolla på film och vänta på svar från ett svampluder som inte svarar! nej, inget illa menat.. hahah bara lite roligt efter igår :D hehe haha.. ååh jag är tröööött!
 
Nej nu ska jag gå upp och kolla på film! :D
 
 
love

Julhelgen

Publicerad 2012-12-26 12:33:42 i Allmänt

Hejsvejs! Eller ska jag säga God Jul, i efterskott?
 
Aja. Julafton, har varit den bästa hittills!  Det var så roligt och mysigt att träffa alla nere i Alingsås igen! Dessutom så var min bror med också, underbart!
Fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, kände att det kunde behövas ett litet inlägg nu när det var så länge sen!
 
Juste, har färgat mitt hår ocksåååååå :D
 
Så fruktansvärt nöjd! Bara att jag vill ha det mörkare, typ som det är på bilden. På riktigt är det egentligen ljusare och lite mer rött än vad som syns. Men jag är iaf nöjd över första gången, så nästa gång kommer jag ta en mörkare färg :)
 
Okej, nu tog det stopp i hjärnan.. Aja ska klä på mig och gå ut, kanske inte så bra nu när jag är förkyld.. menmen!

21 December

Publicerad 2012-12-21 22:40:50 i Allmänt

Denna underbara 21 december har varit heeeeelt underbar! Ingen hint om någon domedag inte!
Har haft fullt upp, därav ingen uppdatering ^^
Vart i bengtsfors och handlat lite, eller rätt mycket. Sen när vi kom hem började jag direkt med köttbullarna medans pappa gjorde Janssons. Efter det griljera jag julskinkan och satte inte den i ugnen. Sen gick jag faktiskt till Madde och bytte julklappar med henne och tjöta lite. Fick jätte fins muffinsformar, som faktiskt var riktigt stora! När jag kom hem igen så började vi med julgodis. Det blev klart och jag stack ut och träffade Rebecka och E. Var ute och gick i en och en halv timma och nu har jag precis kommit hem och lagt mig under täcket. Underbar dag med andra ord.
 
Så nu ska jag kolla på julkalendern och sen sätta på en film och imorn blir det ännu mer julgodis! åååh, julstämningen är på hög nivå här! :D
 
Godnatt små älsklingar!
 

20 December

Publicerad 2012-12-20 20:54:44 i Allmänt

ååh, blir trött!

VARJE gång jag gör fudge så blir den dålig.. men fortfarande ätbar. Men just att den aldrig vill stelna är allltiiiiiiidddddd ett problem för mig! Orkar inte ens ta mig tiden till att ta bild så ni kan få se. Visst dom är supergoda, men dom vill inte stelna! :( what's the problem?
 
Aja, julavslutning idag, trevligttrevligt ^^ Efter skolan så var jag hemma till typ 3-4 sen gick jag till Rebecka och tjöta med henne i ett par timmar. Alltid lika roligt och alltid lika mycket att prata om! Ett plus är att vi verkligen kommit ännu närmare varandra nu på senaste tiden ^^ Men sen när jag gick hem så fick jag en påse och vad var det inte i den då? Jo 3 paket... TRE STYCKEN! idiot... aja.. Jag som sagt att jag som sagt att jag inte vill ha något heller.. menmen.
 
Sen efter det så började jag med fudgen, som precis åkt in i kylen för att kanske stelna bättre? aja, skitsam. Bara den är god så är jag nöjd, eller halvtnöjd iaf! Sen gick jag ut o träffa E en stund och tjöta sen gick jag hem och nu stter jag här i soffan. Och lyssnar på pappas bra musik! ;)
 
 
 
Min fina status ^^hahaha xd
 
Men nu ska jag hitta på nåt roligt. Blir väl att snart gå upp och sätta på en film eller nåt :)

Jullov!

Publicerad 2012-12-20 08:18:43 i Allmänt

aaaaaah! Äääääntligen! Dagen är kommen, det är torsdag och det betyder att vi får jullov idag! :D
Sitter förövrigt i Emelies soffa, ha sovit här inatt och ja, hon ligger fortfarande och sover! Menmen, hon ska ju inte upp till skolan så jag förstååååår! haha...
 
men igår så var jag på julshow, eller "julkul" som dom kallade det. Åh, bengtsgården, i hate it. nej men seriöst. Början var superbra, man blev helt pepp på att fortsätta kolla men i slutet så blev det inte så bra. haha. Men helheten var bra!
Sen efter det gick jag till E och då bakade vi och kollade på tv. Sen så somna jag runt halv 12 där nånstans. Så jag
kan faktiskt sköta det här med skolan och sånt även om jag sover hos någon! ;)
 
Efter skolan idag hade jag tänkt att gå tillbaka hit då jag inte orkar dra med mig min väska till skolan ^^
Sen får vi se vad som händer. Ska nog hem relativt tidigt ändå
 
Men nu ska jag fortsätta fixa mig och sen antagligen äta lite frukost!  Vi hörs! :)

Onsdag

Publicerad 2012-12-19 10:20:45 i Allmänt

Tjoo
 
Sitter i cafet i skolan och jaa.. har tråkigt. Börjar om typ 30 min och har då engelska. Men det är ju inte roligare. haha! Men jag har iaf gjort mitt sista prov och det kändes bra, bara 2 frågor jag inte kunde! Så stolt att jag tagit igen allt jag missat! :)
 
Helst av allt vill jag bara hem och sova. Lägga mig under täcket och bara lyssna på musik. Så underbart!
Under dagen så kommer det inte hända så mycket. Vanliga lektioner och sen hem och göra något. Få pappa till att hämta mig i bengtsfors ikväll också! Ska se på Bengtgårdens julshow, hoppas den är bra!
 
Men jag orkar inteeee, vet inte vad jag ska skriva mer såå vi höres!

Helllllllloooo

Publicerad 2012-12-17 14:23:59 i Allmänt

hejsan hoppsan!
 
Sitter nu på golvet och lyssnar på musik, dricker direkt ur juicekartongen också! Jag är normal jag vet ;)
Nej men nu är det iaf sista skolveckan sen är det jullov! Så skönt. Längtar verkligen! Aldrig varit så här glad över det, någonsin! Har bara två prov kvar, sen är det slut med skolarbeten för min del! Eller aa, har en bok att läsa ut under jullovet, men det går fort ;) Ska försöka göra dom nu tisdag onsdag, har ju inga andra dagar på mig :o Bara min lärare svarar på mitt mail! Gör hon inte det så kommer jag ringa! haha, men jag vill ju ha betyg i ämnena :o
 
Så snart ska jag plugga lite så jag iaf är förberedd om jag nu får göra prov imorn! :D
 
 
Ja, det är mörkt i mitt rum med ^^
Fast egentligen skulle jag städat nu, men det orkar jag inte! får ta det någon annan gång ;)
Nu ska jag hitta på något roligt att göra innan jag dör av uttråkning!
tjingeling! :*
 

Musikhjälpen

Publicerad 2012-12-14 12:13:06 i Allmänt

Hellooj!
 
Sitter nu i skolan och gör ingenting. Vi har pratat betyg idag och jag är nöjd över ett E i service & bemötande. Bara för att jag har vart sjuk så kunde jag inte få högre. Men jag är ändå nöjd!
Nu har våran klass precis skickat in ett bidrag till musikhjälpen med 100 kr. det är inte så mycket, men det är alltid något.
Denna veckan har gått aldeless för fort, därav inget bloggande. Suger att ha så mycket att göra.. Men det är ändå bra, för då är jag sysselsatt! Jag blir så deprimerad av att bara sitta hemma med datorn ist för att gå ut och tjöta med nån.
Men just nu vill jag bara hem och lägga mig och sova! haha okej inte sova men... jaa.. Jag vill hem så jag kan få vila och sen åka till långed! :) Så min plan idag är att tjöta med folket i långed. Ja, vilket liv jag har.. att va i långed är väl typ det enda jag gör? haha xd
 
Men nu har jag inget mer att skriva så vi hörs snart! :)
 
 
Bjuder på en liten sexig bild på bästa serien!
Fick huvudvärk nu också.. haha xd

söndag

Publicerad 2012-12-09 22:02:18 i Allmänt

Halloj!
 
Idag har vi faktiskt bakat! haha.. blev både pepparkakor (köpt deg) och lussebullar! :) sååå gott!
Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att pluggat i ca 3 timmar nu.. Jag vill inte. Eller vill och vill vill jag väl men... Jag orkar inte! Ska ha slutprov i livsmedelshygien imorn och jag känner att det inte kommer att gå bra alls. Men man får ju hoppas på det bästa. Sen på tisdag har jag ett till prov. Sen har jag ytterlgare 2 prov efter mig och sen 2 bokredovisningar kvar. Sen kan jag pusta ut. Och allt ska va klart innan jul. På typ 2 veckor... det kan ta sig...!
 
Just nu har jag bara lust till att somna in och vakna upp sen när det är sommar igen. Är så segt att behöva sitta och plugga så här sent på året! Men är jag sjuk eller inte tar tag i det direkt får jag ju skylla mig själv, right?
 Aja...
 
 
En bild från min lilla kvällspromenad som blev så mycket mer än bara en lite oskyldig promenad!
 
Fick nämnligen ett sms innan och jag blev så arg, så förbannad att jag nästan smällde glaset i bordet. Man skriver inte så! åååh... blir så arg bara.. Ska varken skriva skällsord eller hänga ut någon, sån är inte jag om det inte är allvarligt! Men jag ska sluta skriva nu och återgå till att vara förbannad i tysthet istället!
 Jag får se fram emot morgondagen ist då jag ska fika med söta Rebecka! ^^

Godnatt! :)

Lördag och klockan är snart halv 6...

Publicerad 2012-12-08 17:13:52 i Allmänt

Ja, hej.
Jag är seg på att ta mig tid till att blogga, men jag har ingen lust egentligen. Jag vill blogga, men samtidigt orkar jag inte... haha
 
memen, idag har vi vart i bengtsfors på julmarknad, egentligen inget att ha då jag bara gick runt och frös. Sen satte vi oss på kinan och käka.. Sååå gott! Då var klockan runt 1 halv 2 och jag är fortfarande mätt! det var liksom 4-5 timmar sen vi åt! helt sjukt.. haha
 
Men ikväll tror jag att bakning står på schemat, om någon tar sig ner till afären vill säga.
 
Jaa, vad ska man mer säga? Att jag är sjukt trött och bara vill lägga mig ner och sova kanske? haha
 

Svenska prov

Publicerad 2012-12-05 10:18:05 i Allmänt

Hallå!
 
Har precis blivit klar med svenska provet. Inget roligt ämne iaf, att refera om en artikel på en timma.. jaa, jag lyckades iaf. men nu väntar jag på att vi ska sluta och sen har vi matte. Jag orkar inteeee... vil hem och lägga mig och sova. Men det kan jag ju inte.
 
Idag blir det nog en seg dag. Slutar runt halv 3 och då ska jag hem, kolla på julkalendern och sen göra lite skolarbeten. Jag har ju inget annat för mig nu förtiden. Det enda jag gör är att sitta vid datorn och göra en jävla massa skolarbeten.. Inte så kul, men ändå roligt :)
 haha...
 
Menmen, jag tycker om det iaf och det är ju bra!
 
 
Puss på er! :)

uv-samtal

Publicerad 2012-12-04 15:27:03 i

hallå!
sitter just nu i bengtsfors och väntar på att mitt utvecklingssamtal ska börja! så kul man kan ha va? haha...
helst av allt skulle jag vilja åka hem eller till långed.. haha.
alltid roligt att åka dit! har så grymt bra minnen där ifrån. inte ett enda dåligt ;)
idag har jag suttit i skolan och typ halvsovit hela tiden.. är så sjukt trött på att jag ligger efter i precis allt!

men jaja.. nu ska jag va lite mer seriös så vi hörs! :)

3 December

Publicerad 2012-12-03 22:44:00 i Allmänt

Denna ljuva 3 december, gud vad du har varit kall!
 
Har inte bloggat under helgen, jag har vart lite upptagen. Men för att summera helgen i ett par ord kan jag bara säga:
 
Helt fucking perfekt!
Finns inget bättre jag kan säga. Omringad av underbara personer och aldrig en tråkig stund.
Bättre männsikor får man faktiskt leta efter! Eller, det går inte, för dom finns inte någonstans! Förutom att en av dom var i gbg då.. haha!
Menmen, helgen var som sagt underbar. Kunde inte haft det bättre.
 
Sen idag har jag ju vart i skolan. Sen kollade vi på någon föreställning med Björn Starrin (pölsa från smala sussie för den som inte vet) Så jag, eller vi, satt ju och skratta under hela föreställnignen. Grymt roligt var det iaf!
 
Men nu ska jag lägga mig och kolla på Lejonkungen och sen sova! :)

1 December

Publicerad 2012-12-01 09:33:36 i Allmänt

Hej!
Första december idag. Gud vad underbart!
Kollade nyss på första avsnittet av Mysteriet på Greveholm. Tyvärr så vaknade jag försent men det går ju att kolla på datorn som tur är!
Den första chokladen är uppäten också, haha.
Menmen är det första december och man han gått och längtat är det ju klart att chokladen äts upp direkt!
 
Idag ska jag till långed ch fira R. och då ska vi sova där. Riktigt vad vi ska göra vet jag inte. Men det blir nog superkul! Så jag ska duscha och göra mig iordning.
 
Igår kväll städade jag exakt hela mitt rum. Så nu är det redo för att julpyntas! Som vi antagligen kommer att göra imorn.
 
Nu ska jag äta frukost! vi hörs :)

Om

Min profilbild

Amanda Augustsson

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Amanda och jag är 16 år och har börjat gymnasiet. Linjen jag går är Restaurang och Livsmedel. Jag hoppas verkligen att det kommer bli som jag hoppas och att det blir roligt. Här kommer du att få läsa om min vardag och mina tankar och kommentarer på livet. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela